Prima măsură a lui Alexandru Tudor la FCSB: ”Nu mai există în camere”

Cunoscut ca un om extrem de religios, care cântă în corul mănăstirii Darvari din București, Alexandru David a fost adus astăzi de Gigi Becali la FCSB. Cei doi au mers astăzi la baza din Berceni și finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit prima măsură luată de fostul arbitru.

”Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt pentru odihnă”, a declarat Gigi Becali.

Becali a explicat și care va fi rolul lui Tudor la FCSB:

”Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, și chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tor ce i se pare în neregulă și trebuie corectat, vom corecta. Văd că știe mai multe lucruri despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experiență. Știe foarte multe despre ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în funcșie de cât de udă e iarba. Și e un om deștept, corect, drept.

În primul rând asta a contat, că e bisericos. Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnescu cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu și mai apoi la club.

Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în față la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine”.

Citește și:

GALERIE FOTO Primul antrenament al CFR-ului în Austria. Doi jucători importanți lipsesc