Prima decizie importantă a lui Ovidiu Burcă, după eșecul cu Steaua din derby

Dinamo are din nou meci tare, marțea viitoare, cu Poli Iași, la „Arcul de Triumf”, iar „câinii” au de gând să opereze cel puțin o mutare importantă în formula de start.

Filip Dujmovic titular, Denis Oncescu rezervă!

Este solicitarea imperativă a suflării dinamoviste în comentariile online, este planul pe care-l studiază staff-ul tehnic în perspectiva unui nou meci esențial pentru a forța promovarea directă.

Marțea viitoare, pe stadionul „Arcul de Triumf”, roș-albii dau piept cu Poli Iași, care ocupă unul dintre cele două locuri vânate de „câini” pentru a reveni direct, fără baraj, în Liga 1.

Având în vedere jocurile politice și planurile celor de la CSA Steaua de a merge la TAS în cazul în care încheie campionatul pe unul dintre primele două locuri, locul 3, ocupat acum de Oțelul Galați, la 4 puncte în fața bucureștenilor, nu mai este o țintă sigură pentru a bifa promovarea directă.

Astfel, confruntarea cu echipa lui Leo Grozavu, de marți, devine extrem de importantă, înaintea returului play-off-ului. În sezonul regulat, în Copou, Poli Iași s-a impus, scor 1-0, gol Hlistei, în dauna „câinilor”, după o partidă modestă a trupei lui Burcă.

De fapt, în ultimele 16 etape, Dinamo are doar două eșecuri în campionat: cu Iașiul și, marțea trecută, în Ghencea, cu CSA.

David Irimia, variantă pentru regula U19?!

Dujmovic a oferit siguranță în meciurile în care a jucat, de aceea prezența lui în primul„11” devine logică.

Filip a jucat în prima etapă a play-off-ului, 1-1 cu Gloria Buzău, după care a fost rezervă în următoarele trei meciuri, cu Unirea Dej (3-0), Oțelul Galați (3-0) și CSA (0-2).

În condițiile în care Oncescu nu va mai prinde locul de titular, având în vedere că era eligibil U19, așa cum e regulamentul la Liga 2, atunci Ovidiu Burcă ar putea să-l titularizeze pe David Irimia, mijlocaș de bandă, care a dat randament în meciul cu buzoienii, când a fost integralist.

Citește și

David Popovici: „Nu vreau să știu câți bani câștig pe lună”. Ce pregătește pentru BAC