--> -->

Primă de la Cristi Borcea pentru Dinamo

Cristi Borcea, 53 de ani, a fost pe Arena Națională la victoria 6-1 cu FC Argeș, vrea să aducă investitori la Dinamo, iar fiul său, Patrick, oferă 10.000 de euro roș-albilor.

Foștii conducători anunță că sunt interesați să investească din nou la gruparea roș-albă. Cristi Borcea a anunțat că, prin fiul său, Patrick, care în trecut stătea în galeria „câinilor”, va premia echipa lui Ovidiu Burcă la finalul meciului din Trivale cu 10.000 de euro, anunță GSP, dacă Dinamo revine în Liga 1!

Pe cine vrea Borcea să aducă la Dinamo

Borcea a venit la partidă cu un prieten, om de afaceri din Alba Iulia, Cornel Varvara, milionar cu afaceri în domeniul energiei și al reciclării.

„Coni Varvara este dinamovist vechi. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Coni vrea”, a dezvăluit Cristi Borcea.

De ce i-a mulțumit Burcă lui Negoiță

Ovidiu Burcă i-a mulțumit lui Ionuț Negoiță la conferința de presă, fiindcă i-a permis lui și echipei să ocupe în continuare zona renovată de la Săftica. La rândul său, fostul patron a admis că ia în calcul pe viitor să revină la Dinamo.

„Rămân rezervat. Nu aș mai lua Dinamo singur să-mi asum toate cele, dar nu exclud varianta să vin într-o formulă mai mare, ca sistem, să particip. Unul din zece acționari, poate.

Nu exclud varianta, niciodată să nu spui niciodată!”, a comentat Negoiță pentru GSP.

Citește și

Ucraina anunță că vrea să adâncească și mai mult canalul Bâstroe. Motivul invocat de Kiev