Prezentul la Dinamo: ”Sunt fonduri”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a confirmat faptul că la Dinamo există fondurile necesare pentru plata datoriilor, după ce luni Tribunalul București a validat noul plan de reorganizare modificat.

Cum se fac plățile

„Până la ora asta s-a plătit bugetul de stat, se vor plăti şi salariaţii cel târziu până vineri, cert este că fondurile există. Prima categorie este cea a creditorilor garantaţi, pornim de la premisa că APCH nu va solicita anumite sume, însă ei nu trebuie trecuţi la etc.

Sumele sunt importante, probabil că aşa cum nu şi-au cerut banii până acum nu o vor face nici de acum încolo, vom vedea”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

În grupa creditorilor beneficiari ai unei cauze de preferință Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București are 4.262.443 lei. APCH este inclusă în această categoria cu suma menționată mai sus, de 5.830.659,56.

Și RTZ are de luat bani

„Cei de la Red & White au spus că o să plătească şi către mine. Am pus atât suflet la Dinamo că este imposibil ca Dinamo să nu rămână pentru totodeauna în inima mea.

Am privit această procedută de insolvenţă ca o misiune sacră, pentur că am trăit cu performanţele acestei echipe de mic copil ştiu ce înseamnă Dinamo, Dinamo merită să existe pentru generaţiile viitoare”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

”Am făcut azi plăți către clubul Dinamo. Se vor achita chiar azi datoriile către creditorii bugetari și către salariați. Lucrurile vor merge înainte, astfel încât Dinamo să nu mai aibă grija insolvenței. Ne propunem să ieșim din insolvență cel mai târziu la finalul sezonului”, a declarat Eugen Voicu în conferința de presă de ieri.

Citește și

Premierul României cere adoptarea de urgență a două legi cruciale: ”Vrem să eliminăm!”