Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă

Nu v-ați planificat încă vacanța sau vreți un weekend la mare unde să fiți răsfățați, să aveți aquapark, trei piscine exterioare și una interioară, centru SPA, fitness, parcare gratuită și mâncare și băutură Allinclusive pe malul mării? Noi am încercat această experiență săptămâna trecută și vă prezentăm de ce se merită să bați drumul până în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, pentru a te relaxa și a scăpa de grijile cotidiene.

Atmosfera de vacanță te îmbie de cum ajungi în hotel. Nu te enervezi pentru că nu ai unde să parchezi mașina, stabilimentul având 210 locuri de parcare disponibile, fără niciun cost suplimentar. Când preiei camera, ți se pune o brățară de All Inclusive în care ai mâncare și băutură inclusă în preț. Chiar dacă ai ratat orele de masă, la piscină ai ce să înfuleci. Pizza, popcorn, prăjituri dulci sau patiserie sărată, înghețată și fructe te așteaptă acolo.

Cele 161 de camere din hotel sunt foarte mari, cu paturi duble matrimoniale, dar și un pat care se extinde unde pot fi cazați încă doi copii. Pentru familiile mai mari sunt și 15 studio-uri unde pot fi cazați doi adulți și 3 copii. Toate camerele au balcon cu uscător de haine, unde te poți relaxa și să simți mirosul mării. În dulap găsești papuci, halate de baie. În plus, la toaletă ai uscător de păr și produse cosmetice de bună calitate.

Ce poți să faci în interiorul hotelului:
 1. Să te bucuri de Aquapark-ul gratuit pentru clienții hotelului. Care are patru tobogane pentru adulți dar și pentru copii de peste 1,35 m înălțime. Pentru copii mai mici și bebeluși există o piscină cu tobogane pe măsura lor. Apa este foarte curată, iar mirosul de clor este inexistent.
 2. Dacă vremea nu este prietenoasă, puteți merge la piscina interioară,  care este mare, apa are 30 de grade Celsius și este foarte bine întreținută. De asemenea, există un centru SPA pe care nu trebuie să-l ratezi. Acolo poți beneficia de masaj, saună umedă sau uscată, baie turcească, dar și o cameră VIP unde te poți relaxa alături de iubit(ă). Tot în interior, dacă simți că ai mâncat prea mult, există o sală de fitness pe care o poți folosi gratuit.
 3. Dacă ai copii atunci ei sigur vor fi fericiți la acest hotel. Au un loc de joacă ca în Mall-urile bucureștene gratuit, luminat și noaptea, care poate fi folosit din zorii zilei până târziu, când ei rămân fără energie. De asemenea, mai există un loc de joacă în aer liber cu tobogane, leagăne, balansoare, unde ei se pot juca în voie, supravegheați de personalul de la hotel însărcinat special pentru a avea grijă de copii în timp ce adulții se pot relaxa o altă piscină exterioară care este fix lângă locul de joacă sau la terasă unde sunt poți juca și tenis de masă. Aici sunt petreceri atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, muzică și voie bună între anumite ore.
 4. Pentru pasionații de biliard sunt patru mese special amenajate. Pentru pasionații de tenis de masă, veți găsi două mese chiar lângă locul de joacă pentru copii
 5. Mâncarea de la AllInclusive pe mine nu mă dă pe spate, dar aici chiar găsești ce să mănânci, au foarte multe preparate din carne, dar și salate, humus, mâncare mediteraneană, prăjituri foarte bune și fructe din belșug. În plus, găsești mereu mese libere, deoarece restaurantul este imens.
AICI PUTEȚI FACE REZERVĂRI:

https://bulgaria.directbooking.ro/booking-hotel-prestige-deluxe-aquapark-nisipurile-de-aur-reservation-offer-125470.aspx

https://en.prestigedeluxeaquapark.com/?utm_source=adwords&https://www.prestigedeluxeaquapark.com/&gclid=Cj0KCQjwyLDpBRCxARIsAEENsrJWxx7hOrjRTsgUtwBi3u_nxWYdcMMdyYKg30ZXIKm2uB80S_GQ5pYaAlbHEALw_wcB

https://www.booking.com/hotel/bg/mak.en-gb.html?label=gen173nr-1DCAEoggI46AdIM1gEaMABiAEBmAEJuAEGyAEM2AED6AEBiAIBqAIDuAKn67HpBcACAQ;sid=d5385ceb8d507612acf00fbe2898341d;dest_id=900039406;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=1;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;sr_order=popularity;srepoch=1563194812;srpvid=e6fb59ddfdd400bd;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

CE POȚI FACE ÎN EXTERIORUL HOTELULUI:
 1. Să MERGI LA MARE. Plajele din Nisipurile de Aur te așteaptă după doar 4 minute de mers pe jos.
 2. Să mergi la cumpărături în centrul stațiunii unde sunt foarte multe magazine. Tot acolo este o stradă pietonală unde te poți plimba cu trenulețul, sau să te dai în ROATA pe care n-ai cum s-o ratezi. E în drumul tău spre plajă.
 3. Dacă te-ai plictisit să stai toată ziua la plajă sau să înoți, mergi la doar 20 de kilometri să vizitezi Balcicul și Castelul Reginei Maria. Intrarea în castel este 14 leva și nu poți plăti în lei. Domeniul de la Balcic construit la cererea Reginei Maria este superb și dacă nu ai fost niciodată acolo nu trebuie ratat. Și nici ciorba de pește de la restaurantul The Castle, poziționat în apropierea intrării principale.
 4. O excursie la Nesebar. Orașul vechi protejat Unesco cu locuințe din secolul XVII, o limbă de pământ pe care vei ajunge după ce vei traversa un pod despărțit de apele Mării Negre. Unul dintre cele mai frumoase orașe din Bulgaria este la doar 1 oră și jumătate de mers cu mașina de Nisipurile de Aur.
 5. Mănăstirea Aladja, situată la doar 3 kilometri de hotel, un așezământ religios construit în secolul XIII, locuit de călugări hermiți. Chiliile călugările, săpate direct în rocă, erau construite pe 2 nivele, la înălțime, și erau conectate prin scări exterioare. Din anul 1906 funcționează ca muzeu și ulterior a fost declarată monument național de cultură și antichitate. Nu se săvârșește Sfânta Liturghie aici.
 6. Orașul Varna. Cu plajele lui imense, cu magazine, parcuri, cu Catedrala ”Adormirii Maicii Domnului”,  dar și o vizită pentru pasionații de cumpărături la Grand Mall Varna.

 No Comments Yet

Comments are closed