Prestige Deluxe Aquapark Club și Prestige Hotel&Aquapark, reduceri la Târgul de Turism

Rezervi un hotel și beneficiezi de facilitățile la două! Dacă vrei să te simți ca o vedetă la mare, atunci Prestige Deluxe Hotel Aquapark și Prestige Hotel&Aquapark sunt alegerea potrivită.

Și ambele au reducere 10% astăzi la Târgul de Turism de la Romexpo în București. Reprezentanții hotelului sunt prezenți în standul Bulgariei.

Ambele hoteluri sunt All Inclusive, au camere renovate Deluxe, beneficiază de Aquapark cu 4 tobogane mari și 5 pentru copii cu piscină specială pentru cei mici, animatori, locuri de joacă special amenajate, piscină interioară, mese de tenis, darts, mese de biliard, patru trambuline, centru SPA cu sală de fitness și saună și jacuzzi incluse în preț.

Prestige Hotel&Aquapark este situat la doar 150 de metri de centrul stațiunii Nisipurile de Aur și la 3 minute de mers pe jos de plaja gratuită pe malul mării, special amenajată în acest an pentru turiștii hotelurilor Prestige. Ambele hoteluri beneficiază de parcare păzită 24 de ore, gratuită!

Prestige Deluxe Aquapark Club este situat la 50 de metri de Prestige Hotel&Aquapark și este de asemenea, foarte apreciat de turiști pentru serviciile sale. Un material pe larg despre el AICI.

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă