Premierul Orban acuzat: ”Este o infracțiune gravă”

O declarație a lui Ludovic Orban a născut vii controverse în ultima perioadă și este taxată de diverși politicieni. Mai exact, premierul a recomandat cetățenilor să nu respecte o decizie CCR considerând-o neconstituțională.

”CCR nu e la prima decizie ce zădărnicește măsurile de apărare a sănătății și vieții cetățenilor. E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, să acționeze responsabil, ca până acum și chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde și de Parlament”, a reacționat premierul. Politicianul și omul de afaceri Viorel Cataramă s-a arătat indignat de afirmațiile lui Orban.

hotel iceberg balcic-->

Cataramă o consideră o infracțiune chiar, destul de gravă! ”Primul Ministru al României instigă populația la nerespectarea hotărârilor CCR!

hotel pam beach olimp-->

Nu poate exista o infracțiune mai gravă din partea unui demnitar. Pe cale de consecință, și noi, simplii cetățeni, putem cere sau instiga la nerespectarea legilor? Iar în acest context, spre ce se îndreaptă țara noastră? Nici cele mai opresive și totalitare regimuri nu și-au permis să facă asemenea declarații vreodată. Ce fac instituțiile statului român? De ce lasă România să intre în beznă?”, a scris Cataramă pe pagina sa de Facebook.

Primul Ministru al României instiga populația la nerespectarea hotărârilor CCR!Nu poate exista o infracțiune mai gravă…

Publicată de Viorel Cataramă pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Citește și

De ce a intrat Nelu Tătaru în politică: ”A venit peste mine în sală”. Ce va face după pandemie


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed