--> -->

Premierul Florin Cîțu, rocker la Vama Veche. Alături de ministrul Finanțelor, la mare

Premierul Florin Cîţu şi ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, sunt la mare, la Vama Veche. Cei doi au postat duminică dimineaţă, pe o reţea de socializare, mai multe imagini de pe litoral.

Primul ministru al României a ajuns în cele din urmă la Vama Veche, chiar dacă la finalul sezonului estival. Îmbrăcat lejer, într-un tricou cu logo-ul formației rock Motorhead, în blugi și cu șapcă pe cap, șeful Executivului și-a încărcat bateriile în acest week-end, înaintea confruntării finale cu Ludovic Orban la Congresul PNL.

Pe 25 septembrie va fi bătălia finală pentru șefia partidului, acolo unde cei doi sunt contracandidați.

Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu s-au plimbat pe litoral într-o ţinută lejeră, îmbrăcaţi în blugi, tricou, şepci negre şi tenişi. Când s-au aşezat la terasă, premierul a ales să bea o cafea şi o apă, în timp ce ministrul Finanţelor a optat pentru un suc.

Premierul a mai spus că va rămâne astăzi la mare, ”mai am ceva de făcut în zonă”, iar vremea este frumoasă, atunci când a fost intervievat de jurnaliștii unei televiziuni locale. ”Îmi place să fie mai relaxat”, a mai spus Florin Cîțu.

Citește și

Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, internate în spital, infectate cu coronavirus: ”Solicitați ajutor medical”