--> -->

Premierul Ciolacu pentru cei care îl critică din cauza limitării plăților cu cash: ”Nu mai poţi cumpăra Ferrari cu sacoșa”

Premierul Marcel Ciolacu s-a referit la un subiect intens mediatizat în ultima perioadă, mai ales că a avut parte de multe critici, vizavi de limitarea plăţilor cu cash.

Politicianul s-a folosit din nou de o comparație pentru a-și susține ideea.

O poveste ”scoasă, ca multe altele”

„Cine are ceva cu cash-ul? Nu aveţi cash la dumneavoastră? Toată lumea, poţi să cheltui până la 5.000 de lei”, a declarat Marcel Ciolacu, notează News.ro.

„Eu pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, lăsaţi-mă în pace, ce problemă? Doar că, cu adevărat, nu mai pot la dumneavoastră, agent economic, să îmi cumpăr Ferrari cu sacoşa. Nu are nimic cu niciun cetăţean”, a spus premierul.

Ciolacu a precizat că este ”o poveste scoasă, ca multe altele”.

Pentru a împiedica evaziunea fiscală, susține premierul

„Vă aduceţi aminte de legea cu se fură copiii românilor? Ştiţi foarte bine că nu fura nimeni, se protejau de fapt copiii. Suntem în aceeaşi paradigmă, nu mai furăm copiii, desfiinţăm cash-ul”, a mai spus premierul Ciolacu.

Şeful Executivului a fost întrebat dacă sensul măsurii este că se face evaziune fiscală. „Binenţeles. Păi de unde este, domnule, evaziunea? ”, a spus Ciolacu.

Citește și

Dan Negru a răbufnit: ”La cutremur ne va taxa salvarea de sub dărâmături”. Replica lui Marcel Ciolacu