Premierul Ciolacu despre miniștrii PNL și PSD: ”Funcționăm ca o echipă. De aceea, câteodată, mi-e ciudă când apar știri pe surse”

Pace și concordie. Acesta este obiectivul pe care și-l dorește primul ministru al României.

Marcel Ciolacu a declarat miercuri că îl mulțumește activitatea miniștrilor PSD și PNL și de aceea îi este „ciudă” când unii liberali și social-democrați, prin declarații făcute înainte de ședințele de coaliție, parcă încearcă să strice buna funcționare a guvernării.

Reacția premierului: ”Începem să nu respectăm românii”

„Eu sunt mulțumit de tot cabinetul. Funcționăm ca o echipă. Câteodată îmi este ciudă că funcționăm așa de bine și când facem coaliții unii dau „știri” înainte pe surse.

Cred că aici va trebui atât eu, cât și domnul Ciucă (președintele PNL, Nicolae Ciucă, n.red) să stăm un pic de vorbă aplicat asupra acestor probleme pentru ca începem să nu respectăm românii luându-ne după părerile altora. Încercând să facem jocurile altora”, a declarat Ciolacu.

Ce vrea Ciolacu

„Cred că este necesară o discuție mult mai aplicată între mine și dl Ciucă. Repet, sunt mulțumit de tot cabineti, chiar funcționăm ca o echipă, nu îi verific pe miniștrii PNL (…) dar parcă încercăm să stricăm ceva ce funcționează”, a adăugat premierul PSD.

Nu este prima oară când Ciolacu acuză faptul că informații despre temele dezbătute în coaliție „transpiră” în presă înainte de luarea unor decizii oficiale.

Citește și

Salariul pe care îl câștigă Leonard Doroftei în Canada