--> -->

Premieră pentru Dinamo: ”Da, este foarte bine”

Un detaliu important pentru ceea ce va urma în dublele pentru baraj dintre Gloria Buzău și UTA, respectiv Dinamo și FC Argeș.

Meciurile de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga 1 vor beneficia de arbitraj video. Pentru Dinamo va fi o premieră!

Dinamo a luat în calcul să joace meciul de baraj pe arena Arcul de Triumf, doar că acolo, din cauza condițiilor tehnice, nu au putut fi instalate camerele pentru video-arbitraj, a anunțat GSP. S-a ajuns astfel la varianta ca partida să se joace pe Arena Națională.

Pentru „câini” va fi prima întâlnire cu sistemul VAR.

Andrei Nicolescu și Daniel Stanciu: „E bine că avem VAR!”

„Da, e bine că avem VAR. În ultima vreme ne-am obișnuit cu acest sistem, chiar dacă am fost și avantajați, dar și dezavantajați.

Clar că sunt lucrurile mai liniștite. Comisia Centrală a Arbitrilor a reglat delegările în ultimele etape. Cu siguranță vor trimite cei mai buni arbitri peste tot”, a spus Daniel Stanciu, oficialul lui FC Argeș, pentru GSP.ro.

Și Andrei Nicolescu a precizat: ”Da, este foarte bine, mai ales că Dinamo a avut de suferit din cauza unor greșeli nesesizate de arbitri în meciurile din play-off-ul ligii secunde”.

Prețul biletelor la Dinamo – FC Argeș: cât costă cele mai ieftine tichete

Dinamo speră în cel puțin 20.000 de fani la meciul de baraj cu FC Argeș de pe Arena Națională, piteștenii susțin că vor avea și ei în jur de 1.000 de susținători la partida de luni seară, de la ora 20:00.

Biletele se pot achiziționa online, iar acestea pot fi folosite la stadion atât în format digital, cât și fizic, printate, la punctele de acces ale Național Arena.

Tichetele costă de la 19,48 de lei.

Citește și

Gașca Zurli vine la Reina del Mar în Bulgaria