Premieră absolută: Ovidiu Burcă își va alege succesorul!

Este anotimpul speculațiilor pe fondul situației dezastruoase de la Dinamo, echipă ce a bifat 11 etape consecutive fără victorie, fiind pe loc retrogradabil de mai multe săptămâni.

Burcă ar pleca, dar el alege termenii și cine va veni

Ovidiu Burcă pleacă de la Dinamo! Antrenorul va face un pas în spate zilele următoare, cel mai târziu imediat după meciul cu Sepsi, de pe 4 decembrie.

Conform surselor GSP, Burcă ar urma să renunțe la funcția de antrenor la Dinamo zilele viitoare. Până acum, nu există o reacție sau o confirmare oficială din partea clubului.

El a pierdut vestiarul, iar jucătorii nu mai respectă indicațiile tactice date de Ovidiu, susține sursa citată. Și suporterii îl contestă puternic pe Burcă, i-au strigat ca trebuie să plece inclusiv la meciul cu FCSB, pierdut cu 0-1.

El e la butoane, alături de Nicolescu și Voicu

Plecarea lui Burcă e una problematică, de asta nu a fost dat afară până acum. El e mai mult decât un simplu antrenor, e un manager care are un cuvânt greu de spus și la transferuri. Sursele GSP susțin că este pe același palier cu Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, fondatorii Red&White.

Până când cei de la Dinamo vor găsi un nou antrenor în locul lui Burcă, de echipă se vor ocupa Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, ambii cu licență PRO.

Burcă va avea un cuvânt de spus în alegerea succesorului

Ovidiu Burcă e un personaj important la Dinamo, cel mai probabil va rămâne în conducere, iar ce urmează va fi o premieră în România. Actualul antrenor va avea un cuvânt important de spus în alegerea succesorului lui.

Conducerea clubului ia în calcul aducerea unui antrenor străin, pentru a nu exista discuții vizavi de vreo alegere internă.

Burcă a venit în vara lui 2022 la Dinamo, după ce echipa retrogradase în Liga 2. I-a dus pe „câinii” în SuperLiga la finalul sezonului, însă nivelul din prima divizie s-a dovedit a fi prea ridicat pentru ce înseamnă Dinamo astăzi.

Roș-albii au doar două victorii în 17 etape din SuperLiga, e pe locul 15 din 16 și are cel mai prost atac din campionat, cu doar 9 goluri marcate.

Citește și

Antena 1 i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea