Prelipceanu, afirmații șocante la Digi 24: ”Să-i scăpăm pe copii de părinții lor”

Derapaj grav la TV, la oră de maximă audiență, pe un canal extrem de vizionat de către români! Până și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a rămas perplex la auzul acelei afirmații.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a acordat marți seara un interviu postului de televiziune Digi 24, oficialul fiind nevoit să se delimiteze de afirmațiile șocante ale prezentatorului Cosmin Prelipceanu.

Într-o discuție despre refuzul părinților de a se vaccina sau de a-și vaccina copiii elevi, Cosmin Prelipceanu s-a arătat revoltat de atitudinea a două treimi dintre români, pledând ca statul să-i ”salveze” măcar pe copii, a transmis Stiripesurse.ro.

Dialog șocant

Cosmin Prelipceanu: ”Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte.”

Sorin Cîmpeanu: ”Din păcate…”

Cosmin Prelipceanu: ”N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”.

Sorin Cîmpeanu: ”Nu pot să fiu părtaș la această afirmație”.

Cosmin Prelipceanu: ”Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Citește și

Prima femeie care va apărea pe o bancnotă românească: ”Pe cea de 20 de lei”