Pregătiri de Paște pentru Familia Regală a României

Familia Regală a României va petrece Sărbătorile Pascale la Săvârșin, la Castelul de acolo. Majestatea Sa Margareta este cea care se ocupă de pregătirea pentru Paște.

Bucătăria de la Săvârșin a fost primul loc în care Majestatea Sa Margareta a intrat. Și nu oricum. A respectat regulile de distanțare socială impuse de Ordonanțele Militare, date în timpul epidemiei de Coronavirus. Majestatea Sa a purtat mască și mănuși când a făcut mâncarea, alături de bucătăreasa Castelului.

În mod tradițional, familia Regală va mânca cozonac și ouă roșii. Anul acesta, bunătățile au fost pregătite de Margareta. În plus, Majestatea Sa a făcut o delicioasă Pască. „Rețeta este de la soacra mea, o rețetă specială, cu brânză, stafide, coajă de lămâie, portocale”, a ținut să menționeze Margareta, care nu s-a sfiit să folosească sucitorul.

A trecut apoi la ouă roșii, făcute așa cum se făceau în alte vremuri, folosind ierburi a căror formă să rămână imprimată pe coajă. „Sper să faceți și dumneavoastră așa ceva și să ne vedem duminică, în ziua de Paști, cu mare plăcere”, a concluzionat Majestatea Sa Margareta.

Citește și:

Ponta: ”Cât face LuCovid 1 Orban” Top de ultimă oră