Preferatul lui Stoican, a promis să-l facă golgeter

Dinamo încheie lamentabil 2021, pe penultimul loc în clasament, iar pe 5 ianuarie va reîncepe antrenamentele noii stagiuni.

Pregătirea va fi efectuată la Săftica, pe 21 ianuarie este prevăzut startul sezonului, cu o deplasare la Pitești. Ceea ce dă fiori, totuși, ”câinilor” fiindcă nu a fost obținut nici măcar un punct, afară, în prima parte a campionatului.

Îi ia la discuții

Stoican este în vacanță în Statele Unite ale Americii, se va întoarce pe 3 ianuarie, apoi va discuta cu mai mulți jucători, ca să știe ce intenții au în ceea ce privește aportul lor la Dinamo.

Vizați sunt Steliano Filip și Cosmin Matei. Totodată, Flavius vrea să aibă o discuție cu Mirko Ivanosvki.

Atacantul macedonean era plăcut și lăudat și de Mircea Rednic, dar a marcat numai un gol în 14 meciuri. Foarte puțin pentru un vârf.

O țintă mai veche

Stoican l-a dorit pe Ivanovski la Dinamo încă de pe vremea când era la Astra Giurgiu, iar tehnicianul era în primul său mandat în Ștefan cel Mare. Doar că la acel moment, clubul a intrat în insolvență, prima oară, nu și l-a mai permis pe Mirko, iar acesta a fost achiziționat de către CFR Cluj, cu Iuliu Mureșan la conducere!

Acum, antrenorul speră să-l facă pe Ivanovski principalul puncher al echipei, mai ales că are nevoie de un atacant care să dea goluri. Jucătorul are și 27 de selecții la naționala țării sale, marcând doar o dată.

Citește și

Jucătorii pentru care Mureșan l-a mazilit pe Rednic: lista completă