Prea importanți la Dinamo, menajați

La ultima etapă, cu Clinceni (5-1), a surprins absența nu doar din primul „11”, dar și din lotul „câinilor” a trei fotbaliști foarte importanți pentru Dusan Uhrin.

Obosiți

Este vorba de Cătălin Carp, retras fundaș central, Gabriel Moura, fundaș dreapta și stânga, și Balthazar Pierret, mijlocaș central, oameni care nu vor lipsi, de altfel, din formula de start la partidele de baraj din 22 și 29 mai.

Conform informațiilor GSP, tehnicianul ceh a dorit să-i menajeze pe cei trei fiindcă erau obosiți după volumul de muncă de la antrenamente și meciuri, au transmis oficialii „câinilor”.

Cu ochii pe rezultatele testelor

Uhrin și preparatorul fizic Marius Dima au urmărit statistica oferită de testele fizice periodice de la Săftica și au decis să le ofere o pauză celor trei jucători, pentru a nu risca o accidentare nedorită în finalul sezonului.

„Sunt antrenamente tari, iar atunci când se acumulează prea mult nu trebuie să-ți asumi riscuri, mai ales în situația noastră. În privința lui Azankpo, până când rezultatele la teste nu au fost cele dorite, nu a fost luat în calcul să revină, chiar dacă el spunea mai de multă vreme că e pregătit”, au explicat reprezentanții formației.

Uhrin și-a alcătuit lotul de 15 jucători indispensabili cu care să atace dubla confruntare de la baraj, iar cei trei sunt piese de bază. Carp, Moura și Pierret au fost doar spectatori cu Clinceni, dar revin în primul „11” vineri, la Botoșani.

Citește și

Rafila: ”Închiderea școlilor a fost greșită”