--> -->

Practic, transfer nou la Dinamo: la treabă

Dinamo a ajuns la 53 de fotbaliști legitimați în actuala ediție de campionat, un record în Liga 1!

Christian Irobiso, 28 de ani, este ultimul sosit în Ștefan cel Mare, nigerianul a și debutat aseară în meciul cu Rapid (1-3), evoluând în partea secundă.

A avut dureri mari la spate

Desire Azankpo a apucat să debuteze în tricoul lui Dinamo în partida pierdută la Botoșani, scor 0-4, un meci în care atacantul a intrat în repriză secundă, evoluând fără probleme până la final. A fost prima și ultima partidă a africanului, apoi s-a accidentat, la spate, a plecat în Franța la refacere, de-abia s-a întors în România.

Azankpo a revenit la ședințele de pregătire ale ”câinilor”, urmează un program separat de pregătire. El va fi apt abia spre finalul lunii martie, mai exact după pauza competițională de două săptămâni, prilejuită de meciurile echipei naționale.

În cel mai bun caz, internaționalul din Benin, care a marcat un gol în 17 meciuri pentru Dunkerque, Ligue 2, va fi apt din etapa a 3-a a play-out-ului. Până atunci, nicio șansă! Va rata duelurile cu Rapid și cu Sepsi. Va putea evolua începând de la meciul cu Chindia.

Împrumutat până la vară

El este împrumutat până la vară de la Dunkerque, cu opțiune de cumpărare, dar, în acest ritm, sunt șanse minime ca afacerea să se perfecteze la finalul sezonului.

În această iarnă, Dinamo a transferat 17 jucători: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel Moura, Leonardo Mitralczuk și Christian Irobiso.

Citește și

Cozi la ulei și în Bulgaria. Un bărbat a murit