--> -->

Poza vacanței de vară pentru dinamoviști: „Îl aduci aici?”

Dinamoviștii reiau de joi antrenamentele în vederea pregătirii sezonului de Liga 1. Fotbaliștii s-au relaxat după barajul cu FC Argeș (6-1, 2-4) fie în România, fie în străinătate.

De exemplu, unul dintre cei mai apreciați jucători ai ”câinilor”, Ahmed Bani (20 de ani) a fost în perioada de vacanță în Italia, în sud, unde s-a plimbat prin Positano sau Capri.

Imaginea de mii de like-uri

În insulă, mijlocașul s-a întâlnit cu fotbalistul lui PSG Marco Verratti (30 de ani) cu care a făcut o poză.

El a postat imaginea pe Instagram, alături de mai multe instantanee din vacanță, iar comentariile n-au întârziat să apară, toate cu referire la fotografia cu celebrul jucător italian:

„Ai făcut poza cu tata?” i-a scris coechipierul Antonio Bordușanu.

Alți urmăritori au pus și ei câteva mesaje:
„A făcut Verratti poza cu tine?”
„S-a întâlnit Verratti cu idolul lui”
„Cel mai bun jucător din lume și Verratti”
„El a vrut poză cu tine, pot să jur”
„Îl aduci la Dinamo?”
„Unul dintre cei mai buni fotbaliști, împreună cu Verratti”

Ovidiu Burcă despre Bani: „Mă felicit”

Dinamo are programată reunirea joi, 15 iunie, cu o lună înainte de startul sezonului. Va urma o perioadă de pregătire la Săftica și în străinătate, cel mai probabil Spania, cu câteva meciuri amicale. Țintarul noului campionat 2023-2024 se va stabili la începutul lunii iulie.

„Toți au făcut un progres enorm, mie îmi sunt dragi toți, dar legat de Ahmed, mă felicit că atât eu, cât și staff-ul am avut încredere în acest copil, s-a transformat în bărbat.

Referințele nu erau tocmai bune, de la oameni apropiați de Dinamo, mă bucur că nu am renunțat la el. S-a pus problema să plece în altă parte, dar după ce l-am văzut în primele antrenamente, am văzut că fotbalistic are ceva special. Am cerut timp și răgaz să îl cunosc, am văzut că este special din punct de vedere tehnic.

Gândește repede, vede soluții pe care în mod normal noi nu le vedem. Are o tehnică incredibilă, în criză de timp și spațiu se descurcă extraordinar, puțini români se pot lăuda cu asta. Are pasă finală, joc între linii, finalizare și a crescut foarte mult, ajungând să fie jucătorul de azi.

Apare în careu, nu mai pierde mingi, e agresiv defensiv. I-am dat încredere, a lucrat mult pe partea de forță, avea anumite probleme. Calitatea fibrei e extraordinară, a făcut un progres fantastic”, a reacționat Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” de la Playsport.

Citește și

Monica Bîrlădeanu, primele declarații despre iubit: „Liber de orice obligație”