Povestea unor fotografii fantastice

Să fii fotograf pare cea mai frumoasă meserie din lume. Faci ce îți place și trăiești din ce faci. Instantaneele au în spate însă povești lungi, în care efortul este, de multe ori, la același nivel cu mulțumirea unui cadru care să uimească.

E și cazul lui Marius Turc, unul din fotografii care acoperă zona Apusenilor și care primește sute de like-uri la pozele pe care le postează pe rețelele sociale. Până la urmă, și în like-uri se cuantifică frumusețea unei poze. Cea mai recentă excursie a lui Marius a avut loc pe vârful Bihor, „Acoperișul Apusenilor”.

„Astăzi, o tură nebun de frumoasă, pornită de acasă în toiul nopții, cu gânduri mari și frumoase :). Și aceste gânduri se pare că au fost ascultate de cineva… și ne-a oferit frumusețea unui răsărit la înălțime. O să încep cu câteva imagini pe care le-am trăit astăzi la peste 1800 de metri, sus pe Acoperișul Apusenilor – Vârful Bihor. Sper să vă placă și să le distribuiți, pentru că avem o țară faină tareeeee!!!”, a scris Turc pe Facebook.

Una din pozele de care Marius este cel mai mândru este cea în care în depărtare se văd Munții Făgăraș, aflați la sute de kilometri distanță. „Imaginea pare ireală pentru muntii României, probabil din cauza distanței și a atmosferei munții par mult mai agresivi și mai înalți… Interesantă treabă”, a descris Turc fotografia.

Citește și

Dacian Cioloș acuză alianța PSD-PNL: ”Sunt oameni de stat la stat, care adună bani”