--> -->

Porțile li se deschid: Dinamo, invitată să joace pe stadionul rivalei!

Dinamo încă nu are un stadion pe care să joace meciul cu Farul, vineri seară. Mâine, marți, oficialii clubului au anunțat că vor prezenta stadionul pe care vor evolua contra campioanei, transmițând că nu au luat în calcul varianta unei amânări.

„Câinii” nu pot închiria „Arcul de Triumf” pentru că acolo va juca naționala feminină de fotbal cu Finlanda, marți, iar gazonul nu permite disputarea a două partide în interval de doar 4 zile.

Dinamo, primită cu brațele deschise în Giulești

„Nu galeria dictează în Giulești. Totuși, dacă ni s-ar cere o părere, noi n-am avea nimic împotrivă. Și ei ne-au primit, când jucam la Liga 4, să jucăm în Ștefan cel Mare.

Nu cred că am putea noi să le punem piedică. Clubul Sportiv sau cine manageriază stadionul se ocupă, ei decid”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit iAM Sport.

Dinamo nu poate juca nici pe Arena Națională

Dinamo și-a dorit să joace pe Arena Națională meciul cu Farul. Însă cel mai mare stadion al țării este închiriat pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie.

Astfel, Dinamo a luat în calcul alte 3 variante, arenele din Târgoviște, Ploiești și Voluntari, însă a fost refuzată de fiecare dată.

Citește și

Cum este ”protejată” mama lui Vlad Pascu în arest