Portarul lui Rapid și-a declarat dragostea pentru Dinamo!

Marian Aioani (24 de ani) a lăsat Farul Constanța pentru a semna cu Rapid, după ce giuleștenii l-au vândut pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Nu-și reneagă trecutul

Într-un interviu de acum 3 ani, portarul a mărturisit că este un mare admirator al rivalilor de la Dinamo.

Rapid București le-a plătit celor de la Farul Constanța suma de 400.000 de euro pentru Marian Aioani. Portarul va încasa lunar de la ”feroviari” suma de 12.000 de euro lunar.

Într-un interviu acordat în urmă cu trei ani, pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la Chindia Târgoviște, Marian Aioani a povestit că este un admirator înfocat al celor de la Dinamo.

Marian Aioiani: ”Oricine vrea să joace la Dinamo”

Noul portar al Rapidului a povestit cum s-a îndrăgostit de cei de la Dinamo.

”Am fost la un meci al lui Dinamo, acasă, dar nu mai țin minte cu cine. Eram foarte mic, dar de atunci mi-a plăcut clubul Dinamo.

Îmi place foarte mult acel club, poate cel mai mult din România. Are niște suporteri minunați, care fac eforturi foarte mari pentru a susține clubul”, a spus Marian Aioani, pentru ProSport.

Aioani va debuta chiar împotriva lui Dinamo

Aioani a semnat cu Rapid un contract pe trei ani și jumătate și a fost prezentat oficial de giuleșteni în cursul zilei de marți, după ce Farul anunțase deja oficial plecarea portarului.

Rapid se va baza pe Marian Aioani chiar la etapa din acest week-end. Giuleștenii vor juca derby-ul cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 20:00.

Citește și

Intrarea în Schengen se complică: anunțul ministrului Predoiu