Ponta și Negoiță se complimentează și se invită la șefia Bucureștiului! Firea, reacție din Sfinții Părinți

S-a oficializat crearea alianței dintre Victor Ponta și Robert Negoiță pentru alegerile locale din 2020, ce va purta numele ”PRO București 2020”. Momentan, nu s-a stabilit ferm care dintre cei doi va fi candidatul noii alianțe pentru Primăria Capitalei. Cei doi și-au făcut reclamă unul altuia și s-au complimentat reciproc.

Fostul premier a spus că Gabriela Firea nu poate să se autodepășească, într-un nou mandat. ”Firea nu va putea să facă mai mult decât a făcut din 2016, iar Nicușor Dan nu poate să facă mai mult decât ar fi putut în 2016, pentru că a fost capturat. Mă bucur că eu și Robert suntem din nou parteneri”, a declarat Victor Ponta. ”Le oferim românilor o variantă de a scăpa din prizonieratului votului ”contra””, a mai afirmat Ponta. Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024.

”Victor a fost un bun prim-ministru, un om cu capacitate şi cu siguranţă ar putea să fie un foarte bun primar general”, a declarat edilul sectorului 3. Victor Ponta a declarat că va merge cu un candidat propriu pentru Primăria Capitalei, care va fi prezentat săptămâna viitoare, împreună cu toţi candidaţii la sectoare. Bineînțeles, îl va prezenta alături de Robert Negoiță. Ponta l-ar fi dorit candidat din partea alianței pe doctorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, dar acesta a declinat oferta.

Gabriela Firea a scris imediat pe facebook.

”Oamenii sunt mai inteligenți decât îi cred unii conducători. Mai intuitivi și mai perspicace. Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză”, a scris Firea pe Facebook. Completând apoi cu un mesaj din Sfântul Ioan Gură de Aur: ”Darul de a răbda necazurile este mai mare decât darul de a învia morții”.

Citește și:

Al doilea județ care-și impune restricții ca în starea de urgență

No Comments Yet

Comments are closed