Ponta s-a luat de Orban și de ziua lui: ”Și când merg la baie, o port!”

Victor Ponta a avut mai multe ieșiri în spațiul public împotriva lui Ludovic Orban, nu l-a menajat pe premier nici astăzi, de ziua lui, când a împlinit 57 de ani. Președintele Pro România, fostul prim ministru a ironizat în plenul Camei Deputaților obligativitatea de a purta măștile de protecție.

Ponta a mers la pupitru cu masca peste care era amplasată o folie: ”Așa e în Parlament, nu trebuie să vorbim și să spunem ceea ce gândim, că se supără Guvernul!”. A continuat pe un ton vehement. ”Înţeleg că domnul prim ministru Orban vrea să mă amendeze că nu port mască. Îi promit dânsului că şi atunci când merg la baie mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim ministru și voi purta această mască, uitaţi-vă! Ia uitaţi-vă! Sper să fie bună pentru domnul prim- ministru” a afirmat Victor Ponta. El a spus că modelul de mască pe care l-a prezentat este omologat, pentru măsurile economice ale Guvernului. Într-o intervenţie ulterioară, Ponta s-a prezentat la pupitru purtând masca de protecţie.

hotel iceberg balcic-->

“Pentru domnul prim ministru port masca. Cred totuşi că masca nu trebuie să ne afecteze memoria”, a afirmat Ponta într-o a doua intervenţie.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

FOTO Raed Arafat se dezice de orice derogare pentru înmormântarea lui ÎPS Pimen


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed