Wave Resort

Ponta îl atacă pe Orban: ”PNL este noul PCR!”. Ce mesaj are pentru hateri

Ludovic Orban nu are liniște, premierul este atacat din toate părțile, politicienii aflați în opoziție taxând mișcările șefului Guvernului. După atacul brutal al PSD, liderul Pro România, Victor Ponta, a avut un discurs dur la adresa lui Orban. Într-o postare pe Facebook, astăzi, fostul premier a fost vehement, folosindu-se și de diverse materiale publicate în mediul online.

”Nesimțire maximă! Guvernul Orban a dat 100 de ordonanțe de urgență în primele 7 luni din 2020! Nu este singurul record negativ. Mai deține unul de ordonanțe date într-o zi (25). Mai deține recordul atacării la CCR de către PNL a propriilor ordonanțe și recordul celor mai multe ordonanțe neconstituționale. Dar nu le pasă. Nu dau doi bani bani pe Constituție sau pe oameni.

În 2017, Ludovic Orban anunța că ”ar interzice ordonanțele de urgență”. În 2020, a emis deja 100 în primele 7 luni. 25 într-o seară! Mai are în față doar Avocatul Poporului și Curtea Constituțională. În Parlament, cu toată opoziția Pro România, PSD și USR le votează tot ce vor celor din Guvern. Inclusiv Guvernul! România s-a autosuspendat din martie de la CEDO și nu cred că mai revine. PNL este noul PCR! În 2021 o să se termine și cu Avocatul Poporului și cu CCR, după care ne uităm la Coreea de Nord să vedem ce mai avem de făcut!

P.S. Haterii și oamenii cu gândire puțină și hrăniți cu propaganda au mereu un singur răspuns la criticile mele: ”Lasă, Ponta, că și tu ai făcut la fel!”. Așa că le răspund: ”Nu am făcut niciodată la fel ca Orban! Niciodată. În 2015 am adoptat 52 de ordonanțe de urgență. Orban a dat deja o sută și încă nu e 1 iulie”, a scris Ponta pe Facebook.

#NESIMTIRE MAXIMA ! Guvernul Orban a dat 100 de ordonante de urgenta in primele 7 luni din 2020 !!!…

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Citește și

Ciutacu se dă la CNA și la cei din sistemul medical! Pe cine numește ”ordinari” și ce mesaj i-a dat lui Arafat