Ponta îl atacă pe Orban: ”Minciună 100%”

Ludovic Orban a făcut o declarație care a născut controverse. Premierul a dat asigurări că pensiile vor crește în 2020, după ce asociațiile de pensionari au amenințat cu mitinguri de protest, Orban anunțând că procentul de majorare va fi făcut public la finalizarea analizelor economice pe care Guvernul le are în lucru.

Victor Ponta a reacționat dur împotriva lui Orban. ”Garantează Orban = minciună 100%! Orban garantează ca Vanghelie – adică minte de îngheață apele! Noua Lege a pensiilor este în vigoare din 8 iulie 2019, când a fost promulgată de președintele Iohannis. Va garantez eu ca Orban nu aplică această lege care prevede creșteri de până la 40 la sută – MINCIUNĂ!

hotel iceberg balcic-->

Vechea Lege a Pensiilor 263/2010 prevedea indexarea anuală a pensiilor cu rata inflației și jumătate din creșterea salariului mediu din anul precedent – pentru 2020 aproximativ 6% / în 2020 guvernul Orban a indexat pensiile cu ZERO lei – dacă acordă 10% din septembrie (adică 4 luni din 12 ) înseamnă că indexarea este de 3,3% – semnificativ mai mică decât este legal) – deci încă o MINCIUNĂ!

hotel pam beach olimp-->

Dar MINCIUNILE lui Orban au un scop – trebuie să aibă bani pentru afacerile cu măști și pentru angajările pilelor peneliste!”, a reacționat Ponta pe Facebook.

GARNTEAZA ORBAN = MINCIUNA 100% ! Orban garanteaza ca Vanghelie – adica minte de ingheata apele! Noua Lege a…

Publicată de Victor Ponta pe Vineri, 10 iulie 2020

Citește și

ULTIMA ORĂ Dinamo negociază astăzi despărțirea de un fotbalist important. El vrea rezilierea!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed