--> -->

Ponta furios: ”Guvernul Ludovic Orban vinde acest municipiu Guvernului Viktor Orban”

Președintele Pro România, Victor Ponta, a avut o reacție vehementă astăzi acuzând guvernul lui Ludovic Orban de complicitate cu cel omolog, maghiar, vizavi de facilitățile făcute în cazul unor cetățeni români stabiliți în țara vecină.

”Vă mai miră? Guvernul Ludovic Orban vinde municipiul Târgu Mureș guvernului Viktor Orban! Să nu ne plângem că este vina noastră, să nu spunem că nu am știut că este public. Ungaria suspendă controalele Covid 19 pentru cei care votează cu UDMR!

Zeci de autocare, microbuze și mașini au fost pregătite în Ungaria pentru a-i aduce acasă pe acei târgumureșeni care sunt plecați în țara vecină și pentru a sprijini, implicit, votarea candidaților UDMR. În această idee, Ungaria a suspendat controalele COVID-19 pentru 24 de ore, dacă turistul prezintă ștampila VOTAT pe cartea de identitate. Opinia publică din Transilvania așteaptă o poziție oficială din partea MAE și a Guvernului PNL.

Iată ce anunță UDMR:
”Vino acasă, votează și tu! La întoarcere cu autocolantul VOTAT de pe spatele cărții de identitate dovedești participarea ta la vot. Astfel nu vei intra în carantină. Atenție: doar în intervalul – duminică dimineață de la ora 8:00 până luni dimineață la ora 9:00 poți reveni și intra în Ungaria fără probleme!”

Noi suntem PRO Romania – și tinem doar cu România! Dar mulți lideri din România sunt, din păcate, Anti-România”, a scris Ponta pe Facebook.

Va mai mira ? Guvernul Ludovic Orban vinde Municipiul Targu Mures Guvernului Viktor Orban! Sa nu ne plangem ca este…

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Citește și

De ce nu merge Raed Arafat să voteze la locale