Ponta cere finalul restricțiilor: ”Curaj!”

Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, pune presiune pe guvernanți ca să elimine cât mai repede toate retricțiile rămase din pandemie.

Deunăzi, Alexandru Rafila și Raed Arafat au transmis că se preconizează eliminarea restricțiilor în cel mai scurt timp posibil.

Și au lăsat de înțeles că acest lucru se va întâmpla în luna martie.

”Deja economia e îngenuncheată”

Ponta este de părere că românii mai respectă doar formal aceste restricții, fostul premier fiind de părere că o decizie fermă din partea Executivului ar ridica moralul societății și ar da un avânt economiei.

”Dacă Guvernul ar avea curaj și ar anunța chiar începând de mâine sfârșitul tuturor restricțiilor, cum au făcut deja alte țări europene, impactul psihologic pozitiv ar fi uriaș.

Oricum, oamenii nu mai au răbdare și nu le mai respectă decât formal. Deja totul este o nouă șicanare birocatrică ce-i enervează pe oameni și îi ocupă aiurea pe funcționari.

Deja varianta actuală este mult mai puțin gravă decât răcelile și gripele pe care le făceam în fiecare an. Deja economia este îngenuncheată de prețurile la energie”, a scris Victor Ponta.

”N-o să vedeți niciun dosar penal”

”Deja cine a vrut s-a vaccinat și cine nu a vrut nu o va face! deja subiectul a devenit un simplu ”cal de bătaie” pentru unii politicieni (pro sau contra) care o să rămână fără o temă falsă.

Deja vine vremea frumoasă și oamenii nu vor mai accepta să fie restricționați.

Deja HORECA a fost distrusă de măsuri pompieristice și de lipsa ajutorului consistent al statului.

Deja ”băieții deștepți” au făcut milioane și miliarde din echipamente medicale și nu o să vedeți niciun dosar penal pentru că nu au fost PSD-iști.

E momentul! Haideți – puțin curaj și faceți anunțul – o să vă felicităm cu toții!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și

USR a cerut tăierea fondurilor în Parlamentul European: ”Să vedem”