Ponta, acuze uluitoare: ”Orban e primul criminal! Nu moare de grija lui Nicușor”

Victor Ponta a lansat o nouă serie de acuze la adresa lui Ludovic Orban, pe care l-a admonestat în toate felurile, în special de când a început pandemia de coronavirus. Preşedintele Pro România a fost invitatul lui Victor Ciutacu, la România TV.

Fostul premier i-a acuzat pe Orban și pe liberali de jocuri electorale. “Primul criminal e Orban, care și-a pus 2 miliarde de lei în fondul de rezervă și a cumpărat primari de la PSD. Cred că e foarte nervos că nu-i iese jocul! Nu moare de grija lui Nicușor, dar el l-a băgat în față, a fost jocul lui personal. Suntem oameni informați, știam că o să apară în campanie lucruri despre Nicușor, știa și Orban! El se agață să rămână șef la PNL, ca după alegeri să nu-i zică Iohannis că trebuie să plece. El vede o înfrângere la București ca pe un pericol pentru ca el să rămână prim-ministru.

Ce fac Orban și Cîțu… Lăsând copiii fără alocații, pensionarii fără bani, firmele românești fără bani… Ei omoară! Marea problemă e că ăstora nu le e frică de nimic, nici de proteste, nici de procurori, că nu mai e cine să le facă dosare, nu-i ceartă nici UE, nici ambasadorii. Nu le zice nimeni nimic! Într-un an de zile, totul a fost perfect, nu a fost dat afară niciun ministru, niciun secretar de stat, niciun director, nimeni.

Trăim de 6 luni o schizofrenie comunicațională. Guvernul zice că am gestionat bine pandemia, după aia cică avem cel mai mare număr de morți. Cîțu zice că economia românească e singura care a crescut, dar nu are bani să dea la pensii și la alocații. Zic că luptă cu PSD, ”trebuie să-i omorâm pe pesediști!”, dar îi ia la PNL. UDMR vrea ”să fure” Ardealul, dar guvernează cu UDMR. Și discursul ăsta ține la oamenii cu carte, la protipendadă.

Am fost 3-4 ani prim-ministru. Dacă aveam un ministru care ieșea și zicea ceva cu cocoașa, mă omorau toți. Ăștia vorbesc prostii că nu știu. Pe Oprea și acum îl judecă, deși stătea pe bancheta din spate, eu vrut să-l ucidă, iar Bode dormea și nu pățește nimic. Dăncilă nu știu ce a zis, dar Orban a întrebat o persoană cu dizabilități ce viteză prinde cu căruciorul. Păi Dăncilă trebuia să se mute din țară! Măștile tot nu le-au adus, iar între timp au cumpărat altele cu 0,17 lei, după ce pe primele le-au luat cu 0,67 de lei”, a afirmat președintele ProRomânia.

Citește și

Gata și cu masca! Marcel Ciolacu, anunț-pronostic: ”Se închid școlile după vot!”

No Comments Yet

Comments are closed