Polonezii de la Scallier deschid Funshop Park în trei orașe din provincie

Polonezii de la Scallier vor aduce în acest an conceptul de Funshop Park și în România. Lanțul de parcuri comerciale vor fi construite în mai multe orașe mici și mijlocii din țară.

În general, acest tip de parc comercial de mici dimensiuni se învecinează cu supermarketurile Lidl sau Kaufland. După o analiză de piață de 2 ani, dezvoltatorul a stabilit ca, până în anul 2022, să inaugureze 6 galerii comerciale, cu o suprafață închiriabilă de peste 40.000 de metri pătrați.

Pentru acest an, este planificată inaugurarea Funshop Park Timișoara, Roșiorii de Vede și Focșani. Acest tip de parc comercial va dispune de spații de retail, pentru agrement, zonă de catering, locuri de joacă pentru copii.

“În prezent, gestionăm 54 de proprietăți în valoare de aproximativ o jumătate de miliard de PLN, situate în toate cele 16 provincii poloneze. Centrele din România vor avea o ofertă diversificată de servicii gastronomice pentru a răspunde așteptărilor pe care le au clienții români. Preocuparea pentru acest segment este și unul dintre aspectele care diferențiază parcurile din România de cele din Polonia.” menționează reprezentanții Funshop Park, care au si un site oficial, https://funshoppark.ro/.

Galeria comercială din Focșani se va ridica în apropierea supermarketului Lidl de pe Strada Bîrsei, nr.15. Investiția se va realiza pe o suprafață de 5.000 mp, cu 92 de locuri de parcare, și se va finaliza până la sfârșitul anului în curs.

Funshop Park este un concept creat să satisfacă nevoile și așteptările, atât a locuitorilor, cât și a companiilor care doresc să își dezvolte rețeaua de magazine.Fiecare locație are loc de joacă pentru copii, zona de food court exterioară, trotuare largi și acoperiș cu o lățime de 4 metri deasupra intrărilor.

Citește și:

Info de la Raluca Turcan pentru pensionari: ”Echitabil și sustenabil”