--> -->

Poliția Capitalei a anunțat cum s-au împărțit amenzile după party-ul premierului Orban

Poliția Capitalei a venit în această seară cu confirmări vizavi de amenzile date petrecăreților din cabinetul Orban, după fotografia ce-a devenit virală, instantaneu surprins la chermeza premierului, luni, cu ocazia zilei în care a împlinit 57 de ani. Cum se dau amenzi într-o veselie în ultimele trei luni, n-au scăpat nici oamenii Guvernului.

Cheful s-a lăsat cu repercursiuni, mai ales că o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. Biroul de presă al lui Ludovici Orban a transmis astăzi că șeful Executivului a plătit o sancțiune de 3.000 de lei. Poliția Capitalei a venit pe seară cu confirmările. ”Doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3.000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară. A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător”, informează Poliția Capitalei.

Nu e foarte greu de analizat cum s-au împărțit amenzile: Ludovic Orban și Bogdan Aurescu au primit fiecare câte 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații înschise. Virgil Popescu și Lucian Bode au primit câte 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii. Raluca Turcan a primit 1.000 de lei amendă pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

Citește și

Se apropie ultima zi în care mai puteți contesta amenzile pentru starea de urgență! Ce trebuie să faceți