--> -->

Poli Iași e în vacanță. Va profita Dinamo?

Dinamo va întâlni CSA Steaua luni seară, pe Arena Națională, de la ora 20:30, un meci pe care ”câinii” speră să-l câștige pentru a continua lupta cu Oțelul Galați pentru promovarea directă.

Final de final

O zi mai târziu, marți, trupa lui Dorinel Munteanu, căruia îi expiră etapa de suspendare, va juca la Buzău.

Între Oțelul și Dinamo este o diferență de 3 puncte, iar gălățenii au și avantajul că au intrat în play-off înaintea bucureștenilor.

În ultima rundă, Oțelul joacă acasă cu Unirea Dej, care ar putea fi motivată de faptul că ar putea prinde ultima poziție de baraj, iar Dinamo la Iași. În Copou este deja sărbătoare, Poli a încheiat conturile cu Liga 2, a promovat, mai mult, de pe locul 1.

Pentru moldoveni nu mai există o miză în acest final de sezon, unii jucători importanți au intrat în vacanță, e posibil ca și alții să o facă după etapa de la Dej, luni de la ora 17:30 este meciul.

Leo Grozavu a fost cât se poate de explicit: ”Problemele noastre, nu ale altora”

”Așa cum am spus, după un an solicitant, unii jucători, într-o discuție pe care am avut-o cu ei în particular, au solicitat dacă se poate să ia vacanță mai repede. Și i-am lăsat. Cei patru sunt Harrison, Marchioni, Katanec și Alin Roman. Katanec oricum a intrat nerefăcut cu Steaua.

A intrat și și-a făcut datoria. Marchioni oricum nu ar fi putut nici el să joace, pentru că a ieșit accidentat. În plus, trebuie să meargă tocmai în Argentina. În mod normal, doar Roman și Harrison sunt singurii care nu aveau probleme medicale și i-am lăsat. Sunt jucători care au dus greu și au jucat aproape meci de meci. Au solicitat și alții, dar asta e situația, și așa în anumite poziții avem probleme. Vașvari e nerefăcut, Telcean, nici el.

Noi ne-am făcut treaba noastră și ne intersează foarte mult problemele noastre, nu ale altora. Pentru partida cu Dejul, în afară de cei patru, ceilalți rămân cu noi. După aceea vedem, în funcție de cum ieșim de pe teren, dacă mai merită și alții. Mai sunt jucători care au jucat meci de meci, au și ei un anumit grad de uzură, dar după partida cu Dejul pot să vă spun mai multe”, a explicat Leo Grozavu.

Citește și

Florinel Coman este pregătit de asaltul final și-i transmite un mesaj lui Gică Hagi: ”Mă simt puternic”