Poiana Brașov va beneficia de o super-promovare

Succesul pe care-l are an de an Festivalul UNTOLD la Cluj-Napoca va putea fi „transplantat” într-o altă zonă de poveste a României. În următorii ani se anunță nașterea unui mega-eveniment în Poiana Brașov.

Organizatorii UNTOLD au dat lovitura. Cluj-Napoca a devenit o destinație turistică spectaculoasă în perioada în care are loc Festivalul de muzică, așa că s-au gândit să facă încă o mutare de senzație. Au mers la Brașov și le-au cerut acordul consilierilor locali pentru a semna un protocol de colaborare, în urma căruia să se organizeze un eveniment similar cu cel din capitala Transilvaniei. S-a și ales numele acestuia, MASSIF, dar și locația, Poiana Brașov. Discuțiile din Consiliul Local Brașov au fost destul de încinse, dar, până la urmă, proiectul a trecut cu unanimitate de voturi.

Cei de la UNTOLD au dezvăluit că evenimentul nu va include doar festivalul de muzică. Va fi creată scenariul perfect pentru ca Poiana Brașov să devină cea mai căutată destinație montană pentru tineri din Europa. Iar cei care vor ajunge aici au ce vedea, începând de la cele 12 pârtii de schi care fac deliciul pasionaților de sporturi de iarnă, până la frumusețile naturale, precum Masivul Postăvaru, Peștera Valea Cetății, Colții Corbului Mare. Terenurile de sport, barurile, restaurantele, traseele turistice sunt tot atâtea atracții pentru Poiana Brașov.

Citește și

Primul transfer al lui Rednic: un fotbalist apreciat și de ”câini”, și de către rivali