Poate pleca oricând de la Dinamo: Burcă i-a decis soarta în ”haită”

Dinamo are meci tare sâmbătă seară cu Petrolul Ploiești, de la ora 21:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dacă dinamoviștii, în frunte cu Ovidiu Burcă, așteaptă să vadă dacă Lamine Ghezali poate reveni în echipă, fie din primul minut, fie pe parcurs, ceea ce este sigur este că Neluț Roșu e accidentat în continuare, iar Lucas nu are încă actele de transfer, cu toate încercările de urgentare ale oficialilor din Ștefan cel Mare.

În schimb, este un jucător care nu face parte din planurile lui Dinamo. Geani Crețu, 23 de ani, a revenit în vară la Dinamo, însă este doar spectator la meciurile „câinilor” la revenirea în Liga 1.

Conform GSP, jucătorul se antrenează sub comanda lui Ovidiu Burcă, doar că nu face parte din planurile de viitor ale tehnicianului.

La FC Argeș a jucat

Fotbalistul trebuie să-și rezolve situația cu clubul. Ori va pleca împrumut, ori va fi transferat definitiv.

Dinamo l-a cedat în septembrie 2022, la FC Argeș, Geani Crețu a bifat multe prezențe la formația din Trivale, 22 la număr, mai ales că era eligibil U21, doar că alb-violeții au renunțat la jucătorul de bandă în preajma dublei de la baraj dintre cele două echipe.

Conform contractelor în vigoare, Crețu a revenit în această vară în alb-roșu, fiind prezent încă de la reunirea formației.

Burcă este consecvent

Încă de atunci mesajul lui Ovidiu Burcă a fost ferm, mai ales că tot același antrenor a fost de acord cu împrumutul său în toamna anului trecut.
„Pe Ricardo Grigore, care se întoarce după împrumut, îl cunosc de la juniori… El din varii motive a avut o stagnare, dar poate aduce un foarte mare plus în momentul acesta lui Dinamo.
Geani Creţu a avut o situaţie mai delicată, aici pe poziţia lui am preferat să folosim juniori şi de aceea am preferat să-l cedăm împrumut în SuperLiga. Acum rămâne să vedem ce decizie vom lua şi în privinţa lui, dacă rămâne sau nu”, a precizat antrenorul, la jumătatea lunii iunie.
Geani Crețu a adunat 46 de meciuri în tricoul ”câinilor” și un gol, cu FC Botoșani (3-2), prin care a adus victoria echipei în Moldova.

Citește și

Ce căuta Prigojin în Africa și ce mutare a pregătit armata rusă. De final: ”Chiar și-n Iad va fi cel mai bun”