PNL și PSD, demolate de Cioloș. Vezi care este motivul

Dacian Cioloș a pornit un atac furibund la adresa Guvernului Orban, dar și a celor din PSD. Motivul? Creșterea de cazuri noi de infecții cu Covid-19 din România.

hotel iceberg balcic-->

“Creșterea numărului de cazuri zilnice este un indicator extrem de grav care ne arată că legile incoerente scrise în ultimii 30 de ani și relaxarea prea bruscă a regulilor pun în real pericol populația României. Mă îngrijorează și faptul că, dacă țara noastră nu arată că poate controla sanitar această pandemie, vecinii ne vor izola, cu consecințe economice grave pentru economia noastră și pentru bunăstarea cetățenilor.

hotel pam beach olimp-->

PSD și PNL să nu se joace cu pandemia! Să realizeze ca suntem în fața unui val doi care riscă să fi mai mare și periculos decât primul. Dacă nu o vor face, vor fi responsabili direct de fiecare îmbolnăvire. Și de fiecare deces.

Terminați cu prostiile, cu certurile pe subiecte unde și medicii sunt în dificultate, nu e momentul pentru glume și conspirații. Cheloo de la Paraziții, Viorel Cataramă și parlamentarii PSD care fac scandal prin șaormerii nu sunt exemple demne de urmat și nu pot da lecții despre reguli sanitare. În acest moment, vedem cum orice greșeală poate aduce mai mulți infectați și mai multe decese. Mulți dintre inconștienții pe care lumea îi ascultă sau îi citește sunt niște oameni iresponsabili care se joacă cu soarta concetățenilor lor”, a scris Cioloș pe Facebook.

Citește și

Raed Arafat a anunțat: ”N-o să relaxăm, nu ai cum!”. Explicațiile lui + ce-a transmis OMS


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed