Pliskova a vorbit despre finala de astăzi cu Halep: ”Atunci am început să cred”

Simona Halep va juca astăzi, de la ora 15:30, finala turneului de la Roma împotriva jucătoarei cehe, Karolina Pliskova. Cele două au mai fost adversare de 11 ori, românca s-a impus în 7 meciuri, Pliskova în patru. Halep a mai fost finalistă la Roma în 2017 și 2018, pierzând de fiecare dată împotriva Elinei Svitolina, scoruri, 6-4, 5-7, 1-6 și 0-6, 4-6.

Pliskova a câștigat trofeul turneului de la Roma în 2019 și e încrezătoarea înainte de întâlnirea cu Halep.

”Nu pot să spun că aveam starea psihică de acum, pentru că atunci, când o întâlneam pe Simona pe zgură, exista sentimentul că nu am nicio şansă. Acum, aş fi mai curajoasă şi aş crede că o pot învinge. Am avut multe confruntări bune. Când am învins-o prima dată, cred că în Fed Cup, suprafaţa era lentă, şi atunci am început să cred.

La Paris aproape am câştigat şi ea juca foarte bine în acea zi. Simt că încă este suprafaţa ei, nu a mea, dar am învins-o pe zgură înainte. Este cu totul altceva pe hard, simt mai mult că este suprafaţa mea. Va fi foarte greu, pentru că ea luptă mult, a câştigat turneul de la Praga şi este în finală aici. Nu va fi niciodată uşor cu ea, indiferent de turneu, dar va fi un meci mare”, a declarat Karolina Pliskova.

Citește și:

Sfatul Sfântului Ioan Gură de Aur pentru bărbații căsătoriți: ”Vezi acum modelul de iubire”

No Comments Yet

Comments are closed