Pleșoianu l-a umilit pe Ciolacu: ”Cu Iohannis e ca vecinul meu, Puiu”

Liviu Pleșoianu a părăsit PSD și a lansat un nou atac împotriva șefului partidului, Marcel Ciolacu. Nu este o premieră, actualul deputat, care va candida pe listele PER la alegerile parlamentare, a declarat de multe ori în ultimele zile că Ciolacu face blat cu PNL și cu Klaus Iohannis. Pleșoianu este foarte contondent în declarațiile sale vizavi de șeful social-democraților.

”De câte ori îl aud pe Ciolacu mimând revolta față de Iohannis îmi aduc aminte de vecinul meu “Puiu”. “Te sparg! Te sparg!”, urla vecinul meu din copilărie “Puiu”, în timp ce o lua la sănătoasa pierzându-se în zare. Absolut de fiecare dată când fugea mâncând pământul din calea băieților mai tari, le striga peste umăr că-i “face praf”… De ce simțea nevoia să spună asta? Pentru a salva, cât de cât, aparențele și pentru a-și mai dezmorți puțin stima de sine din prăpastia unde zăcea uitată.

Ciolacu e nimeni altul decât acela care le-a ordonat parlamentarilor PSD să voteze Guvernul LuCOVID, în ziua în care peneliștii nici măcar n-au venit să participe la cvorum!

Sub imperiala conducere a Înțeleptului de la Buzău, deși Werner și Orban și-au bătut joc de parlamentarii PSD în ziua votării lui Cîțu, parlamentarii PSD au primit ordin să-l voteze pe Orban, în vreme ce parlamentarii PNL, în imensa lor majoritate, au stat acasă! Evident, eu nu am ascultat ordinul primit de Ciolacu și transmis mai departe”, a reacționat Pleșoianu în această seară pe Facebook.

Citește și

Turcescu îl atacă pe CTP după critica Patriarhului Daniel: ”Mi-e silă de acest gropar”

No Comments Yet

Comments are closed