--> -->

Pleacă Pierret de la Dinamo? Multe oferte

Balthazar Pierret a dat randament în această primăvară, fotbalistul sosit din liga a treia franceză devenind unul dintre oamenii importanți ai echipei.

Aniversare în tribună

Fotbalistul împlinește în acest week-end 22 de ani, dar va fi doar spectator diseară, cu UTA, în Ștefan cel Mare, fiind eliminat stupid la meciul de la Botoșani.

A auzit ”intră, intră”, susține el, după ce a primit îngrijiri medicale pe tușă, a intrat fără încuviințarea arbitrului, iar ”centralul” i-a arătat ulterior al doilea cartonaș galben și, automat, eliminarea.

Balthazar Pierret a marcat două goluri în meciul cu FC Botoșani și s-a impus ca o achiziție bună, a fost titular de când a ajuns în România, a strâns 15 meciuri și două goluri.

Dorit peste hotare

Conform GSP, mijlocașul francez în vârstă de 21 de ani are toate șansele de a nu mai continua în Ștefan cel Mare nici dacă Dinamo va reuși să rămână în prima ligă.

Contractul lui Pierret va expira în iunie și el are deja oferte din alte țări: Polonia, Ungaria, Austria, Elveția. Sunt mai mulți jucători aflați în situația lui, gata de plecare.

Citește și

România în finala Eurovision 2022. Și Moldova are o supermelodie