--> -->

Prima despărțire la Dinamo

Dinamo a intrat în pauza competițională după victoria din campionat, 2-0 la Brașov, care o aduce la două puncte de locurile de play-off, și după remiza spectaculoasă cu Slobozia, scor 3-3, din grupele Cupei României, competiție pe care a încheiat-o deja.

„Câinii” se vor reuni după prima săptămână din ianuarie 2023, au aproape o lună de pauză, cu toate că antrenorul Ovidiu Burcă și staff-ul său le-au trasat sarcini fotbaliștilor vizavi de pregătirea fizică după primele zece zile de vacanță.

În perioada imediat următoare, mai ales după ce va sosi decizia instanței, marți, 13 decembrie, vizavi de acordul privind implementarea noului plan de reorganizare modificat, Ovidiu Burcă și conducerea clubului va stabili lista cu jucătorii care ar putea părăsi gruparea din „Ștefan cel Mare”, dar și cei ce vor întări echipa în perspectiva play-off-ului și promovării.

Nu intra în niciun calcul

Ceea ce este cert este că primul plecat e Bogdan Gavrilă, extrema dreaptă a „câinilor”, primul transfer al verii 2022!

”Bubu” Gavrilă încă mai este în echipa roș-albilor. Este sub contract cu clubul din Ștefan cel Mare, s-a antrenat în toată această perioadă cu formația, participând la toate acțiunile echipei.

Doar că, așa cum Ovidiu Burcă i-a transmis încă de la începutul mandatului său la Dinamo, nu intră în planurile lui și ale formației, astfel că fotbalistul nu a prins nici măcar lotul sau meciurile amicale! 

Cu toate că a continuat să se pregătească alături de lot. Gavrilă și-a văzut de antrenamente, nu a făcut atmosferă, dar s-a săturat doar să fie jucător de pregătiri. Fotbalistul nu are niciun meci oficial jucat în actuala ediție la Dinamo.

De ce nu a mers Bogdan Gavrilă în Bahrain

Gavrilă a irosit o bună oportunitate de a părăsi Dinamo în septembrie. La vremea respectivă, „Bubu” a ajuns la un acord de principiu cu o grupare din Bahrain, dar a așteptat ca respectivul club să elibereze un loc pentru un fotbalist străin.

Cum nu s-a întâmplat acest lucru în timp util, unul foarte scurt la acel moment, mijlocașul nu a mai plecat în Asia.

Citește și

Cei mai importanți oameni din stat își țin banii în băncile austriece. La fel jumătate din Guvern