Pleacă de la Dinamo! Chestiune de ore

Fundașul central Lucas Alves (31 de ani) va părăsi Dinamo cel târziu la începutul săptămânii viitoare.

Conform unor surse autorizate, brazilianul se va despărți de „haită” și va ajunge în liga secundă saudită, sedus de un contract financiar mult mai avantajos decât în România.

Lucas Alves pleacă de la Dinamo

Fotbalistul are unul dintre cele mai mari salarii din echipă, 12.000 de euro pe lună, dar în lumea arabă va fi de aproape 4 ori mai bine plătit.

Conform informațiilor GSP, în Bănie, 1-2 cu FCU Craiova, a fost ultimul meci al lui Lucas în tricoul „câinilor”. De fapt, a ieșit de pe teren pentru a nu risca o accidentare, mai ales că șchiopăta la un moment dat.

Dinamo se va alege cu clauza de reziliere, de 65.000 de euro. În căutare de atacanți, rămâne de văzut dacă echipa va urmări și aducerea a încă unui stoper. În lot ar rămâne ca fundași Darko Velkovski, Homawoo, Ricardo Grigore și Răzvan Patriche.

Revine Bena?!

De văzut cum se va lămuri situația lui Quentin Bena. Francezul va trebui să semneze un nou acord cu clubul pentru a fi trecut din nou pe lista A de la LPF. Și să se încadreze în numărul de 13 străini din lot.

Lucas Alves a venit în vară la Dinamo, din postura de jucător liber de contract. El nu mai jucase de 6 luni, când a plecat la Portimonense. Numit căpitan la Dinamo de Ovidiu Burcă, Lucas Alves a adunat 17 partide pentru „câini”.

După mai mulți ani petrecuți în Brazilia, la echipe precum Flamengo, Olaria, Betim, Atletico Goianiense sau Atletico Paranaense, Lucas Alves a făcut în februarie 2015 pasul către Europa. Au urmat VfR Aalen (Germania) și mai multe echipe din Elveția: FC Biel-Bienne, Le Mont și Lucerna. Ulterior a mai jucat la Al Tai, Pas Lamia, Al Nasr și Portimonense.

Citește și

Tudor Chirilă, despre cel mai nou scandal de corupție: ”Ce bale curg la PNL și PSD după Primăria București”