Pleacă de la Becali și se va duela cu Ronaldo, Benzema și Firmino!

FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar UEFA Conference League de Nordsjaelland, după 0-2 în Danemarca, și a ratat șansa de a ajunge al doilea sezon consecutiv în grupele cupelor europene.

Numai că, imediat după ce jucătorii pregătiți de Elias Charalambous și Mihai Pintilii au fost învinși în deplasare, Gigi Becali a anunțat că vicecampioana României se desparte de Andrei Cordea (24 ani).

Transferul momentului la FCSB e gata: Cordea va semna cu Al Tai

Potrivit informațiilor ProSport, Andrei Cordea va pleca de la FCSB la Al-Tai, în campionatul Arabiei Saudite, echipă pe care Mirel Rădoi a pregătit-o între ianuarie – mai 2023.

„Cordea a plecat, cred că a plecat. 1.315.000 de euro, plătesc ei taxa de solidaritate. Pleacă și Vali Gheorghe, o să vedem unde o să plece. O să plece și Crețu. Sunt cam mulți în vestiar. A zis Gică și mă iau și eu după el”, a anunțat Gigi Becali, a doua zi după eșecul FCSB-ului din Danemarca.

În prezent, Al-Tai este pregătită de croatul Kresimir Rezic, după ce Claudiu Niculescu, Liviu Ciobotariu, Doru Isac, Alexandru Moldovan sau Liţă Dumitru au antrenat în trecut clubul din Arabia Saudită. Iar până în această vară, la echipă a evoluat și Collins Fai, fostul jucător al lui Dinamo.

Numai că, în luna iulie a acestui an, fundașul lateral camerunez și-a încheiat socotelile cu Al-Tai.

Afacere cu Andrei Cordea

Andrei Cordea a fost adus de Gigi Becali, în vara lui 2021, de la Academica Clinceni, după ce elevii lui Ilie Poenaru reușeau să impresioneze cu evoluțiile din plaf-off, în schimbul a 50.000 de euro. Patronul FCSB-ului a profitat de datoria pe care ilfovenii o aveau la el, așa că și-a securizat serviciile jucătorului.

Fotbalistul de bandă a adunat 95 de meciuri pentru gruparea roș-albastră, în care a marcat de 13 ori și a oferit 16 pase decisive.

Citește și

Premierul Ciolacu, mesaj pentru ”bombardierii” de pe plaje: „Toleranță zero”