PLAY-OFF Tamaș s-a dezlănțuit după meci: de la ”Dacă nu pierdem, ne batem la titlu” la ”Să ne dea toți banii!”

Denis Alibec, atacantul Astrei, a fost omul meciului în partida dintre giurgiuveni și Sepsi (2-2). A oferit un assist și a marcat golul egalizator. ”S-a simțit presiunea partidei, miza a fost mare, poate de aceea n-am fost concentrați sută la sută. Nu poți să joci la egal, că apoi iei gol în minutul 90, cum ni s-a întâmplat la Sibiu.

Când am văzut la pauză, când era 0-2 la noi, că e 0-0 la Viitorul cu Clinceni, mi-a mai venit inima la loc. La 0-2 aveam numai prostii în capul meu, că n-am jucat vreodată în play-out! M-am temut. Îmi pare rău că Gică Hagi merge în play-out. Noi ni-l dorim pe Bogdan Andone antrenor la echipă. Vine și Budescu la antrenament, de săptămâna asta…”, a declarat Alibec după meci.

Gabriel Tamaș a fost rău la interviurile de după partidă: ”Real Madrid ce-a făcut aseară cu Levante? Hai să vedem că și echipele mari, cât sunt ele de mari, pierd. Ăsta e fotbalul, d-aia place ochiului. În play-off, încercăm să nu pierdem, apoi, dacă se poate, ne vom bate și la titlu. De la patron, așteptăm să ne dea banii.

Care banii? Toți pe care are să ni-i dea! Nu mă interesează ce apare în presă, vrem ceea ce ne-a promis, nu mai faceți aberații prin ziar. Ai vreun nume că a băgat cineva memorii?! Ce ne-a promis patronul, să ne dea și la revedere! Lăsați vrăjeala cu ce ați auzit… Punct. Acum, ce, schimbăm antrenorul?! Eu zic că va continua Bogdan Andone cu staff-ul lui”.

Citește și:

Ce vrea Gică Hagi de la play-out și lupta cu Dinamo. Prima reacție după ce a ratat play-off-ul

[post-views]
[post-views]