--> -->

Planul lui Ovidiu Burcă pentru a continua în Cupa României

Dinamo are un meci mai ușor, la prima vedere, în fața celor de la Metaloglobus, la Târgoviște, mâine seară, de la ora 19:00, în play-off-ul Cupei României.

Adversara este o divizionară secundă, din subsolul clasamentului, două puncte în primele 4 runde, antepenultimul loc în clasament.

În ediția precedentă, în sezonul regulat al eșalonului doi, Dinamo s-a impus cu 2-1 la Clinceni, în fața celor de la Metaloglobus, la finele lunii octombrie, după golurile lui Larrucea și Bani.

Multe probleme de lot la Dinamo

Dacă elevii lui Ovidiu Burcă au duelul de Cupa României intercalat între două meciuri ale orgoliilor, cu Petrolul (1-1) și cu Rapid în Giulești vineri seară, formația lui Eusebiu Tudor a avut etapă la Buzău (0-1) și joacă duminică acasă cu FC Argeș, două candidate la promovare.

Burcă are numeroase probleme de efect – Larrucea, Iglesias, Neluț Roșu – accidentați, Lucas – fără documente -, dar are de gând să ofere șanse de a juca unor fotbaliști folosiți foarte puțin în formula din teren sau chiar în startul sezonului.

Cine își va face apariția în primul 11

Astfel, sunt așteptați să intre în primul „11” goalkeeper-ul Dujmovic, mijlocașii centrali Iulian Roșu, Borcea și Ilic, poate chiar extrema Bordușanu, în recuperare după accidentări teribile, Ghezali, revenit la fotbal după 5 săptămâni de pauză, atacantul Abdallah, cu prestații mediocre, dinamoviștii sperând că un eventual gol îl poate debloca pe internaționalul din Madagascar.

Citește și

Top 10 cele mai vizitate orașe din lume. Două sunt printre preferatele românilor