--> -->

Planul lui Burcă la Buzău: pe cine mizează

Gloria Buzău și Dinamo București se întâlnesc azi dimineață, de la ora 11:00, în etapa cu numărul 7 a ligii secunde.

”Câinii” au nevoie în mod evident de o victorie la Buzău, pentru a continua să rămână în cărțile pentru play-off. Înaintea acestei runde, după 1-2 cu CSA Steaua pe Național Arena, echipa lui Ovidiu Burcă era la 6 puncte distanță de ultimul loc de play-off.

Dinamo a aflat că va juca la finele lunii împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în play-off-ul Cupei României.

Dujmovic, din primul moment

Totuși, Dinamo dă peste o candidată declarată la promovare, formația lui Cristi Pustai având un buget serios în perspectiva îndeplinirii obiectivului.

Burcă ar vrea să înceapă din primul minut cu Dujmovic, care este în revenire după o problemă la călcâi. Primul 11 ar putea fi Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Iglesias, N. Roșu, Bani – Bordușanu, Al. Rus, Bordușanu.

Arbitru de ligi inferioare

S-a anunțat brigada care va conduce la centru meciul din Buzău. Robu Ovidiu (Chitila – Ilfov) va fi la centru și centralul va fi ajutat la cele două tușe de Vlase Daniel (Galaţi – Galaţi) și Voicu Cristian (Focşani – Vrancea)

”Centralul” partidei de la Buzău este arbitru din eșalonul inferior, care oficiază atât meciuri de liga secundă, cât și partide din liga a treia, precum și în liga elitelor la juniori. În actualul sezon al ligii secunde, Robu Ovidiu a mai arbitrat doar meciul CSM Slatina-Unirea Slobozia 1-1.

Citește și

Andreea Raicu i-a dat papucii unui iubit dintr-un motiv special: ”Am un raid”