Planul extraordinar al fanilor acționari: cum vor să ajute echipa

Dinamoviștii au strâns iar rândurile. ”Să vă fie frică, Dinamo se ridică!” este motto-ul lor. Roș-albii au licitat pe un tricou oferit de Diego Fabbrini, care a avut un discurs motivator și aseară după o prestație foarte bună cu FC Voluntari (vezi aici), și au strâns bani ca să salveze viața unui mic suporter. Mai departe, fanii socios din programul DDB au venit cu altă idee: cum să strângă bani ca să ofere o primă de victorie simbolică roș-albilor, pentru meciul de Cupă de sâmbătă, cu Viitorul!

”Cât valorează un tricou? Depinde de valoarea pe care i-o dă jucătorul. Depinde cât de mult înseamnă pentru el faptul că pe tricou scrie Dinamo.

Pentru Fabbrini înseamnă mult și asta s-a văzut și în jocul de ieri. Diego nu a mai fost plătit de mult, dar știe că dacă și-ar depune memoriu, nu săpașii ar avea de suferit, ci suporterii lui Dinamo.

Și mai e ceva ce dă valoare tricoului: noi și credința noastră că Dinamo nu va muri niciodată. Credința care a făcut ca tricoul lui Diego, cu semnăturile tuturor jucătorilor, să fie vândut zilele trecute cu 1.600 de euro. Cu acești bani s-a ajuns la suma necesară pentru operația care trebuie să salveze viața micuțului ”câine”, Alin Amariei.

Alin va pleaca mâine către Turcia împreună cu mama lui, cu banii pe care i-au strâns suporterii și alți români inimoși. Iată mesajul tatălui său, Ciprian Amariei:

”Buna seara, frate! Am vorbit și cu Bogdan. Ieri nu am putut sa ajung la bancă sa verific contul. Mii de scuze. Am doua joburi și ma împart cum pot și eu. Va rog iertați-mă! Am primit banii. Maine schimb toti leii în euro.
Cu ajutorul îngerilor trimiși de Dumnezeu am reușit sa ajungem la suma necesară pentru operatie si sa avem și 2300€ in plus, cu care vom plati transportul lor, cazarea si masa pentru sotia mea. peste Mâine cei din DDB Constanta vin acasă la mine cu alti bani strânși de ei.

Am totuși o rugăminte la tine: Atunci când vorbești cu domnul Claudiu Florica sa ii mulțumești din partea familiei mele și în mod special din partea lui Alin. Mie îmi e rușine sa îl deranjez. Ok, am numărul lui de telefon dar nu as indrazni sa-l sun. Transmite-i tu, te rog! E de apreciat cu atat mai mult cu cat a vrut sa rămână anonim. A licitat și a făcut plata prin altcineva.

Va mulțumesc încă odată și facem tot ce ne sta noua în putință si cu ajutorul lui Dumnezeu sa aducem vesti bune din Turcia. Voi posta zilnic pe pagina mea de Facebook plecarea lui în Turcia și tot ce face zilnic.”

Asociația PCH a primit de la câștigătorul licitației 8.000 de lei pentru tricoul lui Fabbrini. Am rotunjit această sumă cu alți 2.000 de lei din partea PCH și i-am trimis lui Ciprian.

Respect, Diego Fabbrini!
Respect tuturor celor care au donat pentru Alin!

DACĂ ÎL VOM SALVA PE ACEST COPIL, VOM REUȘI SĂ SALVĂM ȘI DINAMO!

Câinilor, sunteți de acord să scoatem la vânzare bilete pentru meciul de Cupă cu Viitorul? Din banii strânși vom putea oferi câte o primă jucătorilor în caz de calificare”, au scris suporterii din PCH și din DDB.

Citește și

Andrei Caramitru, derapaj la adresa votanților PSD: ”Proști de bubuie! Leneși, plini de ură, eșuați”

No Comments Yet

Comments are closed