--> -->

Planul de supraviețuire: ”Badea doar atât poate”

Nicolae Badea a fost conducătorul ”câinilor” din 1998 până în 2013, perioadă în care gruparea din Ștefan cel Mare a cucerit 12 trofee, bifând una dintre perioadele prolifice din istoria grupării înființate în 1948.

O bună parte a suflării dinamoviste ar fi de acord cu revenirea lui Badea, 72 de ani, la conducerea grupării roș-albe, mai ales că, prin diverse pârghii, susține de la distanță demersul clubului de a supraviețui. Totuși, fost președinte al ”câinilor”, Giovanni Becali, nu crede într-o revenire a lui Nicolae Badea la Dinamo.

Giovanni Becali a vorbit și despre șansele ca Nicolae Badea să preia clubul din Ștefan cel Mare de la investitorii spanioli, iar acesta este de părere că afaceristul nu mai are ”nervii necesari să investească la Dinamo”.

”Badea participă cu cât poate și el pentru ca Dinamo să rămână în viață, dar nu știu dacă mai are nervii necesari să investească la Dinamo”, a spus Giovanni la Digi Sport.

Becali a plecat de la Dinamo după un scandal de proporții în iarna 2006, când a aruncat cu scrumiera spre Badea, în timpul unei ședințe furtunoase de Consiliu de Administrație.

Citește și

CTP s-a luat de Vlad Voiculescu: ”Cum să chinui pe copii?”