--> -->

Plângere la UEFA împotriva lui Istvan Kovacs: „Trebuie să se afle”

Arbitrul Istvan Kovacs a creat un scandal uriaș prin prestația sa de la meciul CFR Cluj – Petrolul Ploiești, scor 1-0, când nu a acordat două penalty-uri pentru oaspeți. În plus, ploieștenii l-au acuzat și pe asistentul Vasile Marinescu, considerând că a acordat eronat un fault din care ardelenii au marcat unicul gol al partidei.

Claudiu Tudor a anunțat că îi va face plângere lui Istvan Kovacs chiar și la UEFA, după etapă, când „centralul” n-a acordat două penalty-uri pentru „găzari”.

Deranjat de maniera de arbitraj a acestuia, dar și pentru faptul că au apărut în spațiul public imagini video în care Kovacs vorbește în cască cu Mladenovici și i se citește pe buze când spune: „penalty pentru Petrolul?”, dar tot refuză să arate punctul cu var, Tudor a spus ce demersuri o să facă.

”În România face meciurile praf, iar UEFA trebuie să afle!”

„Am mai spus și după meci, nu îl mai vrem la jocurile noastre pe Kovacs. Îi vom face și o cerere de recuzare la FRF și CCA.

Însă, vă asigur că nu ne vom opri aici. Vom face o hârtie și către UEFA, deoarece nu se mai poate cu acest arbitru. În România face meciurile praf, iar el este susținut de cineva. Să se investigheze și să se vadă ce fel de arbitru deleagă ei pe la meciurile internaționale.

Nu ai cum să trimiți în Europa să arbitreze un arbitru care la el în țară face meciurile țăndări. Și lui Marseille ați văzut ce i-a făcut? Și ăia i-au făcut referat. Dar în România nu uitați ce a putut să îi facă Kovacs Craiovei domnului Adrian Mititelu la meciul de baraj cu CFR Cluj. Ați uitat cum l-a dat afară pe Bauza?”, a reacționat conducătorul ”lupilor”.

”Acum, ne-a ”spart” pe noi”

A luat cineva vreo măsură împotriva lui vreodată? Nimic! Craiova a rămas acasă, iar CFR a mers în Europa. Toată lumea știe că Istvan stă de ani buni în Cluj, ce caută omul ăsta la meciurile lui CFR? Nu putem să ne mai ținem gura. Acum ne-a spart pe noi.

Mai ia și barem, 6.000 de lei, stă liniștit, merge și arbitrează pe bani și mai mulți la arabi. Și-a bătut joc de fani, de un oraș întreg.

Omul ăsta este foarte arogant și provocator, iar acele imagini, în care i se vede pe buze ceea ce spune, ne-au pus capac. Iar Balaj ar trebuie să își vadă de treabă, nu să iasă și să îl apere pe Kovacs. Face și mai mare rău fotbalului, dacă iese și nu spune ceea ce a văzut o țară întreagă!”, a spus Tudor.

Citește și

Cum este ”protejată” mama lui Vlad Pascu în arest