--> -->

Plamen Iliev a preferat liga secundă! Care e concluzia în privința lui Steliano Filip

Portarul Plamen Iliev (30 de ani) a plecat de la Dinamo, el nedorind să mai evolueze pentru formația alb-roșie după ce fanii i-au dat mesaj mesaje amenințătoare.

Transferat la Sibiu

”FC Dinamo București și FC Hermannstadt au ajuns la un acord pentru transferul portarului bulgar Plamen Iliev la clubul sibian.

La Dinamo din luna septembrie a anului trecut, Plamen Iliev a apărat 10 meciuri pentru echipa noastră în această ediție de campionat.

Mult succes în carieră, Plamen Iliev!”, au scris cei de la Dinamo pe Facebook, roș-albii obținând și o sumă modică în privința afacerii.

Filip a ratat Ungaria, revine în lot

În schimb, Steliano Filip a ratat transferul în Ungaria, maghiarii de la Mezokovesdi refuzând să achite 50.000 de euro pentru a obține actele transferului.

Fostul căpitan al roș-albilor va reveni la antrenamentele lui Flavius Stoican și va fi luat în calcul pentru restul sezonului, mai ales că Dinamo are probleme pe benzi.

În ultima perioadă, Stelu s-a pregătit separat. Stoican a transmis că a purtat numeroase discuții cu jucătorul, a încetat să-și mai bată capul cu el când a înțeles că vrea să plece, dar acum va trebui să-l ia în calcul.

Mai ales că salariul de 7.000 de euro pe lună merge în continuare.

Citește și

Dana Budeanu, verdict nimicitor despre Raed Arafat: ”Toți medicii au semnat să terorizeze oamenii”