--> -->

Pintilii a reacționat după discuția cu Becali: „Nea Gigi, eu plec”. La ce se gândesc jucătorii de la FCSB

După 0-2 cu Norsdjaelland, FCSB a fost eliminată din competițiile europene, iar Gigi Becali a dezvăluit că a remarcat ce probleme a găsit la FCSB.

Omul de afaceri spune că nu a fost impresionat de jocul danezilor și consideră că avantajul lor a fost dat de modul în care se pregătesc.

Becali și-a criticat jucătorii, despre care spune că nu sunt mereu cu gândul la fotbal, și a dezvăluit că i-a cerut lui Mihai Pintilii să facă antrenamente mai lungi, antrenorul și managerul general, Mihai Stoica, s-au opus vehement.

Gigi Becali: „Pintilii a vrut să plece pentru că am cerut antrenamente mai lungi!”

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost…

Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem… Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci…». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție.

Echipa asta (n.r- Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți.

Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate…». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci?

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat… Poate medicamentație, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni… Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali.

„Jucătorii se gândesc doar la femei!”

„Trebuie să mă duc la echipă. Dacă nu e stăpânul acolo… Stăpânul să fie acolo, ca să dea autoritate antrenorului. Poate jucătorilor nu le convine să se antreneze mai mult..

Alții, dacă au talent la 14 ani, încep se antreneze, au preparatori, nutriționiști. Noi, la 17 ani avem tatuaje peste tot. Acum bagă pastile cu nicotină la gingie. Creierul trebuie să se gândească la fotbal, nu la nicotină. Trebuie să ai mintea la fotbal, la minge, minge, minge. Nu la nicotină și alcool!

Dacă te antrenezi, nu îți mai arde de nicotină, alcool sau femei… Dacă nu ești obosit, atunci te gândești la femei, femei, femei! Dacă ai putere, trebuie să consumi puterea, nu? Cum? Cu femei! Femei, femei, femei… Dacă ești mort, nu-ți arde de femei. Pac, capul la somn! Următoarea zi la fel. Dar dacă ai antrenament de 45 de minute și după aia, pac! la femei…

”Ce vrea armăsarul când nu e pus la jug?!”

Olăroiu cum a câștigat? E el mare geniu? A zis «Pe repetiție. Hai, repetă! Hai, treci la loc! Hai, repetă!». Dar jucătorilor nu le convine.

Toată lumea muncă puțină și bani mulți. Asta e șmecheria. Spun «Lasă că sunt fotbalist și iau 10-12.000. Mai fac un tatuaj». Așa se întâmplă. Pe urmă se duc afară și după un an sau doi se întorc la noi. Eu ce să fac? Nu am ce să fac. Jucătorilor nu le convine.

Vor să se antreneze puțin, mai fac caterincă și după se duc la masă și pleacă.. Asta e părerea mea. Nu i-am văzut. Dar așa îmi închipui că așa fac. Omul care nu e obosit ce vrea? Ce vrea armăsarul când mănâncă prea mult ovăz și nu e pus la căruță și jug? Așa cred eu”.

Citește și

Premierul Ciolacu, mesaj pentru ”bombardierii” de pe plaje: „Toleranță zero”