Pierdere uriașă pentru Dinamo în vederea meciului de la Botoșani

Dinamo joacă la Botoșani într-un moment extrem de greu al existenței sale.

”Câinii” sunt la retrogradare, blocați pe penultimul loc în clasament, iar în deplasare, în actuala ediție, nu a reușit nici măcar un punct.

Acum, luni seară, de la ora 19:55, formația lui Flavius Stoican va juca la Botoșani împotriva lui Marius Croitoru și a fotbaliștilor săi, care se luptă pentru play-off.

Probleme personale

Roș-albii au ajuns cu avionul în această seară la Botoșani, iar din lotul deplasat în Moldova fac parte 20 de jucători. Totuși, Dinamo nu se bazează pe un om important pentru duelul de luni seară.

Gabriel Torje nu a făcut deplasarea, conform GSP, bănățeanul având și o problemă personală în familie, așa cum afirma Flavius Stoican la conferința de presă de sâmbătă.

Torje este într-o eclipsă de formă în ultima perioadă, iar antrenorul a precizat că acest lucru a fost provocat de situația pe plan familial a jucătorului.

Cu cine atacă Stoican victoria

În afara lui Torje, mai sunt absenți Răuță și Matei, suspendați după derby-ul cu FCSB. Totodată, Iliev și Steliano Filip nu sunt în planurile echipei pentru sezonul de primăvară, în timp ce Mihaiu, Eșanu și Carp sunt accidentați pe termen lung.

Dinamo ar putea începe în formula Cristiano – Buleică, Ehmann, Patriche, Tomozei – Ivanov, Pierret – Azankpo, Rodriguez, Bordușanu, Ivanovski.

Citește și

Dinamo nu riscă la Botoșani. Deciziile lui Stoican și cu cine replică Marius Croitoru