--> -->

Pierdere pe termen lung pentru Dinamo

Dinamo a pierdut la Sibiu, 0-4 cu Hermannstadt, iar etapa viitoare întâlnește Poli Iași pe teren propriu, pe Arena Națională, vineri seară.

Probleme în continuare pentru Ovidiu Burcă, antrenor care este apostrofat vehement de către suporteri, mulți cerându-i demisia!

Brazilianul Gabriel Moura (35 de ani) mai are de așteptat până să revină în echipa lui Dinamo, anunță GSP.

Folosit de antrenorul Ovidiu Burcă, atât ca fundaș dreapta, cât și ca fundaș stânga, Moura nu a mai jucat pentru „câini” de pe 29 septembrie, când era integralist în meciul cu Oțelul (0-1).

Când revine Gabriel Moura la Dinamo

Om de bază în acest sezon, Moura a suferit o întindere la gambă în timpul unui antrenamente și este în perioada de recuperare. Burcă și staff-ul său se așteaptă să poată cota din nou pe Gabriel Moura la jumătatea lunii noiembrie.

În cazul brazilianului, există două variante: ori va fi forțat în meciul cu Universitatea Craiova (11 noiembrie), ori va juca direct la meciul cu FCSB (25 noiembrie).

11 meciuri are Moura la Dinamo, în acest sezon, în toate competițiile

Dinamo e descoperită fără Moura

Gabriel Moura a fost om de bază la Dinamo în acest start de sezon, Burcă folosindu-se de faptul că brazilianul poate juca în cele două benzi ale defensivei. Acum, după accidentare, „câinii” sunt descoperiți.

Ca fundaș dreapta, Burcă îi are doar pe Cristi Costin (25 de ani) și David Irimia (17 ani), iar ca fundaș stânga îl poate folosi doar pe Costin Amzăr (20 de ani).

Suporterii îl cer pe Collins Fai la echipă, Dinamo are alte calcule până la mercato

Dinamo ar fi putut rezolva problema fundașului dreapta. Collins Fai (31 de ani), liber de contract din iulie, a fost propus la Dinamo în vară, primind un refuz în schimb. Fanii consideră că fundașul lateral are loc oricând în „haită”.

Fai nu și-a găsit un angajament, iar suporterii „câinilor” îl propun deja de mai multă vreme, prin intermediul mesajelor online, oficialilor clubului.

Deunăzi, agentul lui Fai, Cristian Hossu, care a intermediat și sosirea la Dinamo în urmă cu un deceniu, a declarat că gruparea din prima divizie a refuzat orice discuție vizavi de clientul său.

„Collins m-a contactat și m-a întrebat dacă pot să întreb la Dinamo, că ar vrea să revină, i-a rămas echipa în suflet. Eu am vorbit, mai departe, la Dinamo.

Nu vreau să dau nume, spun atât, am contactat doi oameni din conducere și am rămas dezamăgit. Și aici nu fac referire la faptul că nu sunt interesați de Fai, poate nu au nevoie, au alte socoteli, e treaba lor, dar m-a deranjat felul în care am primit răspunsul. Un «nu» ferm și un emoticon. Mi-a și fost rușine să-i spun jucătorului că nu este dorit la Dinamo”, a transmis Cristian Hossu.

Citește și

Legenda despre ”Podul lui Dumnezeu”. Unde este în România